Campania Diaspora medicală încurajează vaccinarea

Campania a apărut pe fondul procentului scăzut de români care s-au vaccinat împotriva Covid-19. Reticența românilor față de subiect, cât și dezinformarea în masă au reprezentat un semnal de alarmă pentru Asociația Medici pentru România. Proiectul încurajează vaccinarea, în special în rândul românilor din mediul rural (unde procentele de vaccinare sunt cele mai scăzute).

 

Asociația Medici pentru România își dorește să contribuie cât mai mult la impulsionarea campaniei de vaccinare a Ministerului Sănătății și a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). Astfel, am apelat la medici români stabiliți în afara țării, unde rata de vaccinare este ridicată, pentru a le transmite românilor mesaje prin care să îi îndemne să se imunizeze, oferindu-le exemplele pozitive de reușită din statele în care locuiesc.Dorim ca Transgaz să se alăture acestei campanii ca partener principal.

 

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre si politica de confidentialitate.