PROGRAMEAZA CONSULTATIE

Bine ati venit pe platforma Medici pentru Romania,

Dupa completarea urmatorului formular, puteti beneficia in mod gratuit de o consultatie (prin intermediul unui apel video) cu medicii afiliati programului nostru.


In cazul care ati fost consultat de un alt medic sau ati facut alte investigatii pentru afectiunile dumneavoastra (raport RMN/CT-chiar si imagini, scrisori consultatie, bilete iesire din spital sau alte documente relevante) va rugam sa le incarcati daca dispuneti de acestea.

1.Incarcati imaginile RMN sau CT. Copiati RMN sau CT de pe CD la dvs. in calculator intr-un folder cu numele pacientului.

In cazul in care doriti arhivarea documentelor, aveti 2 variante:

Varianta 1: Click dreapta pe fisier, selectati “Add to archive”, apasati “OK”.

Varianta 2: Click dreapta fisier, selectati “Send to”, apoi apasati tasta “Enter”.

2.Documentele medicale necesare (scanate/fotografiate): Raportul imagistic RMN sau CT, bilete de externare, rezultate biopsie, scrisori medicale de la alti medici si alte rapoarte RMN/CT.

*Am varsta peste 18 ani.
*Am luat la cunostinta ca o evaluare online nu inlocuieste controlul medical si ca nu sunt evaluate cazuri urgente.
*Sunt de acord cu prelucrarea datelor persoanale, in scopul evaluarii medicale, in conditiile detaliate in Politica de confidentialitate si Protectia datelor cu caracter personal.
*Sunt de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre si politica de confidentialitate.