PROIECTE SI CAMPANII IN DESFASURARE

DIASPORA INCURAJEAZA VACCINAREA

Campania Diaspora medicală încurajează vaccinarea

Campania a apărut pe fondul procentului scăzut de români care s-au vaccinat împotriva Covid-19. Reticența românilor față de subiect, cât și dezinformarea în masă au reprezentat un semnal de alarmă pentru Asociația Medici pentru România.

PROIECTUL „MAGISTRALA TESTARII”

Proiectul Magistrala Testării

Proiectul a apărut din dorința de a satisface o necesitate uriașă a sistemului sanitar aflat în criză. Pentru că doar prin vaccinare și testare putem depăși această criză, este nevoie să venim în sprijinul sistemului medical de stat în lupta cu virusul COVID-19.

PROIECTUL „VREAU ACASA”

Group of Doctors and nurses coordinate hands. Concept Teamwork in hospital for success work and trust in team

Prin intermediul acestui proiect oferim asistență și consiliere medicilor care vor sa se întoarcă în țară, le suntem alături în procesul de reintegrare, punându-le la dispoziție resursele de care au nevoie și ținând legătura cu autoritățile române implicate în acest proces.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre si politica de confidentialitate.