Va multumim

Va multumim!

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata.
Va rog sa cititi mentiunile de mai jos.

 

  • Veti fi contactat/a telefonic de echipa Medici pentru Romania in termen de 48 de ore pentru a stabili data si ora programarii consultantei online. (Luni – Vineri)
  • Dupa ce veti agrea cu reprezentatul Medici pentru Romaniadata si ora programarii veti primi un link pe mail cu invitatie videocall care se va desfasura prin aplicatia ZOOM. Aveti nevoie de un telefon sau calculator cu camer video. Nu este nevoie sa aveti cont in aplicatia zoom daca folositi calculatorul dar in cazul in care folositi telefonul aveti nevoie sa descarcati aplicatiei ZOOM din AppStore sau GooglePlay.
  • NU trebuie să utilizați platforma medicipentruromania.ro pentru necesitățiile medicale de urgență.
  • Scopul platformei medicipentruromania.ro este acela de a vă furniza informații generale, în funcție de prezentarea cazului și de documentele pe care dvs. Alegeți să le furnizați atunci când cereți o evaluare de caz.
  • Vă rugăm să utilizați medicipentruromania.ro , doar în scopul obținerii de informații generale pentru o înțelegere cât mai bună a stării dvs. De sănătate.
  • Platforma medicipentruromania.ro NU furnizează sfaturi medicale similare celor oferite de medicii care vă consultă în persoană și nu are ca scop înlocuirea consultului medical de specialitate.
  • Recomandăm utilizatorilor platformei să NU își fundamenteze acțiunile viitoare doar pe sfaturile oferite de medicipentruromania.ro , deoarece aceste sfaturi nu înlocuiesc un diagnostic medical, care necesită consultarea în persoană a unui medic specialist. Răspunsurile oferite prin intermediul platformei sunt doar de natură educațională și nu pot fi considerate, în absolut nicio situație ca fiind echivalente unor consultații sau analize medicale de specialitate.
  • De asemenea recomandările medicipentruromania.ro trebuie discutate cu medicul dvs. Curant înainte de a fi implementate, deoarece atât platforma, cât și toți colaboratorii medicipentruromania.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru niciun prejudiciu de orice natură.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre si politica de confidentialitate.