Fotografie a unui copil cu bluza galbena

Pentru copiii noștri

20% Finanțat
Sumă necesară: €500,000
43
Donatori
€100,000
Sumă donată
Donează

Login

Urmărește

De ce „Pentru copiii noștri”?

Destinată reabilitării, în următorii ani, a minimum 5 secții de pediatrie din spitale de stat și extinderea/construirea a minimum alte 2, campania este, așa cum sugerează și numele, pentru și despre copiii care ajung în unitățile medicale din România. Aceștia merită să fie tratați în cele mai bune condiții,care să se ridice la standarde vest-europene și care să le permită să se însănătoșească rapid.

Primul proiect din cadrul acestei campanii este #eusuntantonio, destinatrenovării etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Piteşti, Judeţul Argeş. Proiectul poartă numele unuia dintre micii pacienți internați la etajul 6. Antonio este un mic ambasador pentru toţi copiii care au trecut şi vor trece pragul spitalului.

Spitalul de Pediatrie Pitești - primul proiect din cadrul campaniei

Desen care infatiseaza un baiat si o fata

30,000

Pacienți îi trec pragul anual

Desen care infatiseaza maini ce cuprind un grup de persoane

3

Județe pe care le deservește

Desen care infatiseaza maini ridicate

423

Cadre medicale și personal calificat

Spitalul de Pediatrie Pitești nu a fost niciodată renovat în totalitate de maibine de 40 de ani, de la construcție, deşi îi trec anual pragul peste 30.000 de pacienţi din judeţele Argeş, Vâlcea şi Dâmboviţa. Proiectul vine atât în sprijinul micilor pacienţi, copii ca Antonio, cât şi în sprijinul cadrelor medicale din spital.

Pentru realizarea lui, este nevoie de suma de 500,000 de euro. Principalele elemente ale strategiei de fundraising prin care ne propunem să strângem aceste fonduri sunt: donațiile prin SMS, din partea persoanelor fizice, alături de sponsorizări din partea persoanelor juridice. Acestea și orice alt sprijin sau ajutor sunt cruciale în reabilitarea etajului 6.


Pentru alte modalități de a dona

Ne puteți contacta prin telefon:
+40730-746-011

Sau prin e-mail la:
contact@medicipentruromania.ro

Alte campanii

Întrebări frecvente

Cum va fi folosită donația mea?

– Donația ta, fie că este recurentă, fie că este singulară, va fi folosită doar în proiectele de reabilitare din cadrul campaniei „Pentru copiii noștri”.

Voi fi ținut/ă la curent cu modul în care sunt investiți banii?

– Fiecare dintre donatorii noștri este ținut la curent cu progresul campaniei și al proiectului aflat în desfășurare. Vei primi informații lunar, prin email, despre stadiul la care ne aflăm cu strângerea de fonduri și cu lucrările de reabilitare. Totodată, poți rămâne la curent cu modul în care evoluează proiectul și campania citind informațiile de la secțiunea „Actualizări” a acestei pagini.

Cum alegeți unitățile medicale din cadrul campaniei?

– Criteriile principale de selecție ale unităților medicale care vor fi parte din campanie sunt: deschiderea față de astfel de inițiative, cât și profesionalismul echipei de management a unității medicale selectate; importanța unității medicale pentru comunitățile locală și regională pe care le deservește; lipsa unei secții necesare în cadrul unității sau lipsa, în cel puțin ultimii 20 ani, a unor lucrări de reabilitare pentru secția aleasă.

Actualizări

Noiembrie, 2021

Am identificat locația primului proiect din campania „Pentru copiii noștri”. A urmat consultarea cu echipa de management a spitalului și stabilirea detaliilor cu privire la renovarea etajului 6 (printre care s-a numărat și identificarea firmei de construcții care vor realiza lucrările de reabilitare). Tot în această lună am stabilit și bugetul necesar renovării – 500.000 euro + TVA.

Decembrie, 2021

Am lansat campania „Pentru copiii noștri” și, implicit, strângerea de fonduri pentru primul proiect din cadrul acesteia. Am stabilit primele parteneriate media, cât și parteneriate cu sponsori care vor susține proiectul de reabilitare a etajului 6 al Spitalului de Pediatrie Pitești.

Ianuarie, 2022

Cu sprijinul Asociației pentru Relații Comunitare am demarat campania de strângere de fonduri prin SMS – începând cu ianuarie oricine își dorește să susțină campania și primul proiect din cadrul ei poate dona lunar 2 euro prin SMS, trimițând textul DARUIESC la 8845. Campania este activă în toate rețelele de telefonie mobilă din țară.

Februarie-Martie, 2022

Am continuat strângerea de fonduri și încheierea de parteneriate cu sponsori care să susțină lucrările de reabilitare. Astfel, am strâns 100.000 euro din suma necesară renovării etajului 6.