NU UITAM DE CEILALTI

Traim vremuri exceptionale. Prioritatile noastre, rutina zilnica si modul de organizare a vietilor noastre s-au schimbat radical în doar câteva saptamâni. În fața pandemiei de coronavirus orice alt subiect pare secundar.

Stim ca întregul sistem medical este la turatie maximă în aceasta perioada. Dar stim si ca toate celelalte probleme nu au disparut peste noapte. Din contra. Sunt mai relevante ca oricând, mai ales în contextul în care COVID-19 mobilizeaza toata atentia si toate resursele.

Programul „Medici pentru România” lanseaza campania „Nu uitam de ceilalti”, prin care doctori din întreaga lume asigura suport online pacientilor care sufera de boli cronice sau au diverse simptome ușoare, fara legatura cu COVID-19 si fara să fie necesara o vizita la spital.

Care sunt beneficiile programului pentru pacienti:

  • Pot discuta deschis și confidential, prin videoconferinta, cu un profesionist.
  • Au acces la medici români foarte buni, din tara si din întreaga lume, din confortul casei lor.
  • Scade riscul de a fi expusi infectarii cu coronavirus, nefiind necesară deplasarea în afara domiciliului.
  • Reducem presiunea pe camerele de garda si cabinetele de consultatii.
  • Serviciile sunt gratuite – pentru pacienti si pentru medici.

Viata continua, cu problemele ei vechi si noi, chiar si în aceste vremuri tulburi. Nu esti singur în această provocare. Lânga tine este o comunitate de medici români voluntari, oameni carora le pasa de starea ta de bine.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre si politica de confidentialitate.