Concert caritabil

În data de 10 iunie 2022, am organizat alături de Loredana Groza și Fratelli Studios un concert caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru primul proiect al campaniei „Pentru copiii noștri” – reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești. Alături de artistă au urcat pe scenă colegi și prieteni ai acesteia, printre care s-au numărat și Connect-R, Smiley, Oana Sîrbu și Cosmin Natanticu.

Concertul caritabil „Pentru copiii noștri”

10 iunie a fost o zi magică, în care Loredana Groza și-a sărbătorit ziua de naștere printr-un concert caritabil dedicat copiilor de la Spitalul de Pediatrie de la Pitești. Am rămas, ca de multe ori de când am început campania „Pentru copiii noștri” (link către pagina campaniei), fără cuvinte în fața generozității și compasiunii de care pot da dovadă oamenii. 

Campania este despre și pentru viitorul acestei țări, reprezentat de tinerele generații și de generațiile viitoare. Am început acest proiect pentru că știm cât este de important să le oferim acces la un sistem medical ca afară. Nu ne-am ales un drum ușor, dar știm că este ceea ce avem nevoie în această țară. 

Pentru proiectul de reabilitare de la etajul 6 de la Pitești avem nevoie de suma de 500.000 de euro – până acum am strâns 100.000 și alături de Loredana, Connect-R, Oana Sîrbu și Natanticu suntem mai aproape de a începe lucrările de la Pediatrie Pitești