Category

Proiecte finalizate
Inainte si dupa renovarea etajului 6 a spitalului de pediatrie Pitesti

Renovarea si modernizarea Etajului 6 a Spitalului de Pediatrie Pitesti

In iulie 2023 am inceput lucrarile de renovare la etajul 6 al Spitalului de Pediatrie Pitesti, primul proiect din cadrul campaniei “Pentru copiii nostri”, cu un termen de finalizare de 8 luni si cu o valoare totala de 700.000 euro.

Fragmente de acasă

/ / / / / / / / /
Pentru fiecare dintre noi, cuvântul „acasă” ne duce cu gândul la lucruri diferite.  Sperăm ca, împreună, să redescoperim ce înseamnă acasă pentru fiecare dintre noi, să apreciem mai mult cât de prețios este acest sentiment de siguranță pe care ni-l trezește un loc, o amintire, o poză sau chiar o pictură.

Alături de Ucraina

La începutul lunii martie 2022, după izbucnirea războiului din Ucraina, Medici pentru România a oferit o mână de ajutor refugiaților ucraineni, românilor din Ucraina și celor care au rămas în prima linie pentru a-și apăra țara.

Concert caritabil

/ / / / / /
În data de 10 iunie 2022, am organizat alături de Loredana Groza și Fratelli Studios un concertul caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru primul proiect al campaniei „Pentru copiii noștri”
Fotografie a unei persoane ce ii este administrata o injectie in brat

Vaccinarea la sat

/ / / / / / / / /
Proiect în care împreună cu Direcția Publică de Sănătate, timp de două luni, am organizat echipe mobile de medici și asistenți medicali care au mers în sate din județele Prahova și Argeș pentru administrarea vaccinului împotriva COVID-19.

Din inimă, pentru ceilalți în nevoie

/ / / / / / / / /
Proiect prin care, în perioada sărbătorilor de iarnă, am ajutat vârstnici și copii din zone defavorizate cu alimente de bază și jucării în parteneriat cu eMag, Moelers, Nestle și Alka în 2020 și Klintensiv, Cora și eMag în 2021.
Fotografie a unei fetițe ce primeste un cadou cu ocazia sarbatorilor
Fotografie a unui cadru medical ce foloseste un laptop

Nu uităm de ceilalți

/ / / / / /
Proiect prin intermediul căruia am pus la dispoziție o platformă de telemedicină, unde au beneficiat de consultații gratuite 1000 de pacienți, în timpul stării de urgență.

Diaspora încurajează vaccinarea

/ / /
Campania a apărut pe fondul procentului scăzut de români care s-au vaccinat împotriva Covid-19. Reticența românilor față de subiect, cât și dezinformarea în masă au reprezentat un semnal de alarmă pentru Asociația Medici pentru România.
Fotografie a unei persoane ce ii este administrata o injectie in brat
Fotografie a unor maini cu manusi chirurgicale ce manipuleaza un test rapid antigen de depistare al virusului SARS-CoV-2

Magistrala testării

/ /
Pentru că doar prin vaccinare și testare putem depăși această criză, am venit în sprijinul sistemului medical de stat, prin oferirea de materiale indispensabile (teste IgG/IgM) în lupta cu virusul COVID-19.