VREAU ACASA

Vreau Acasa

Pentru a facilita procesul de integrare în sistemul medical românesc pentru medicii care își doresc să se reîntoarcă în țară și să profeseze aici, echipa Medici pentru România a creat această secțiune, dedicată procedurilor și condițiilor care trebuie îndeplinite de dvs., în cazul în care faceți parte din această categorie de medici.

Experiența ne-a arătat că fiecare caz în parte este unic și că presupune nu doar îndeplinirea condițiilor și procedurilor prevăzute în lege, ci și implicarea noastră, pentru a face procesul de reintegrare în sistemul medical românesc cât mai ușor și mai rapid pentru medicii care vor să se întoarcă acasă.

Recomandarea noastră este să citiți informațiile din această secțiune, să identificați căreia dintre cele 3 categorii menționate mai jos îi aparțineți și, ulterior, să luați legătura cu noi (contact@medicipentruromania.ro), pentru a stabili împreună cum vă putem fi de ajutor, astfel încât acest proces să aibă loc într-un timp cât mai scurt.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre si politica de confidentialitate.